COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Νόστιμες πατατοκροκέτες


23 Αυγούστου 2014

PATATOKROKETA1.jpg

Ένα εύκολο ορεκτικό που θα λατρέψετε.

Υλικά: 1 κιλό πατάτες 2 κ.σ. βούτυρο Μισό φλιτζ. τυρί τριμμένο 3 αυγά Αλάτι Μοσχοκάρυδο Φρυγανιά τυριμμένη

Διαδικασία: Καθαρίζετε, πλένετε, κόβετε και βράζετε τις πατάτες. Τις αφήνετε να στραγγίσουν εντελώς και τις ξαναβάζετε με δύο κουταλιές βούτυρο στη φωτιά. Όταν εξατμιστούν τα υγρά τους, τις περνάτε από τη μαχανή του πουρέ και αφού μισοκρυώσει ο πουρές, προσθέτετε και ανακατεύετε το τυρί, τους κρόκους των δύο αυγών, αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Παίρνετε κουταλιές από το μείγμα, τις πλάθετε σε μπαλάκια, τα βουτάτε στο χτυπημένο τρίτο αυγό μετά α΄πό την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.