Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή.Υλικά:3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
8 φλιτζ. νεροκάρδαμο
1 μάραθο κομμένα σε μικρά κομμάτια
2 κ.σ. φύλλα μάραθου
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. μπιζέλια
1 1/4 κιλά καρπούζι
Λίγη φέτα θρυμματισμένη
1/4 φλιτζ. καβουρδισμένα αμύγδαλα ψιλοκομμένα
Διαδικασία:Χτυπάτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το κάρδαμο, το μάραθο, τα κρεμμυδάκια, και ανακατέψτε. Προσθέστε στην κορυφή το καρπούζι, τη φέτα, τα αμύγδαλα, και το μάραθο. Βάλτε επιπλέον μαύρο πιπέρι και θαλασσινό αλάτι αν θέλετε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.