Διαδικασία:Καθαρίστε τις γαρίδες αφαιρώντας το κέλυφος και το κεφάλι κι αφήστε μόνο την ουρά. Τρυπήστε την πλάτη της γαρίδας και τραβήξτε το εντεράκι να βγεί και πετάξτε το. Ξεπλύντε τις και αφήστε τις να στραγγίσουν καλά. Τυλίξτε κάθε γαρίδα με ένα κομματάκι μπέικον και περάστε τις σε σουβλάκια με κομματάκια πράσινης πιπεριάς στα ενδιάμεσα. Βάλτε τις σε πιατέλα, αλείψτε τις με το λαδολέμονο και αφήστε τις να σταθούν για 30 λεπτά. Βάλτε τα σουβλάκια σε σχάρα και ψήστε τα στα κάρβουνα ή στο γκρίλ 4 λεπτά απο τη μια και 4 λεπτά απο την άλλη. Στη διάρκεια του ψησίματος αλείψτε τα μια-δυο φορές με λαδολέμονο. Μπορείτε να φτιάξετε τις γαρίδες σουβλάκι χωρίς μπέικον . Στην περίπτωση αυτή βάλτε στο λαδολέμονο λίγο λιωμένο σκόρδο και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.