Μια νόστιμη εποχιακή σαλάτα

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Για να συνοδεύσετε το δείπνο σας.

Υλικά:

1 μεγάλο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1 μεγάλο βολβό μάραθου, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 μεγάλες χούφτες ρόκα, χοντροκομμένη
2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κ.σ. φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
1 κ.σ. μηλόξυδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο αποξηραμένα βερίκοκα
1/2 φλιτζ. φιστίκια
1/4 φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι

Διαδικασία:

Προσθέστε σε ένα μεγάλο μπολ τις φέτες μήλου, το μάραθο, τη ρόκα και το κρεμμύδι. Περιχύστε με το χυμό λεμονιού, το ξίδι και το ελαιόλαδο. Στο τέλος, προσθέστε τα αποξιραμένα βερύκοκα και τα φυστίκια, ενώ συμπληρώστε και την κατάλληλη ποσότητα αλάτι και πιπέρι ανάλογα με την προτίμησηή σας. Ανακατλεψτε λίγο και σερβίρετε τη σαλάτα αμέσως μετά.

Photo Credit: joythebaker.com