Υλικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- 1 ντομάτα σε κυβάκια
- Χυμός από 1 1/2 lime
- 1 πιπεριά φλωρίνης
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ταμπάσκο και αλάτι
Εκτέλεση
Πριν ξεκινήσετε, προετοιμάστε τα υλικά σας, ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τη ντομάτα και στύψτε το lime. Καθαρίζετε τα αβοκάντο και το περιχύνετε αμέσως με το χυμό του lime για να μη μαυρίσει. Προσθέτουμε κομμένα σε ψιλούς κύβους την ντομάτα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε όσο ταμπάσκο θέλουμε και λίγο αλάτι. Στη συνέχεια πολτοποιούμε το μίγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για λίγο. Σερβίρουμε με νάτσος και κριτσίνια.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.