COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μπισκότα διαίτης με αλέυρι αμυγδάλου


3 Ιανουαρίου 2015

Υλικά:

  • 300 γραμμάρια αλεύρι αμυγδάλου
  • 30 γραμμάρια βούτυρο
  • Χυμό από 1 λεμόνι και το ξύσμα του
  • Υποκατάστατο ζάχαρης σε σκόνη
  • 2 ασπράδια αυγών

Προετοιμασία:

Ανακατεύουμε το αλεύρι αμυγδάλου με το βούτυρο, το χυμό και το ξύσμα ενός λεμονιού και το υποκατάστατο ζάχαρης. Ύστερα ρίχνουμε και τα ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε καλά το μίγμα. Κάντε τα σχήματα που σας αρέσουν και βάλτε τα στο φούρνο στους 175 ° C για 10-15 λεπτά. Και είναι έτοιμα για να τα απολαύσετε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.