COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Cheesecake Πορτοκάλι


27 Ιανουαρίου 2015

Υλικά 
  • 2 μικρά πακέτα μπισκότα τύπου digestive
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 450 γρ. cream cheese
  • 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1 βάζο μαρμελάδα πορτοκάλι
Εκτέλεση

Τρίβετε τα μπισκότα στο multi και αφού έχετε λιώσει το βούτυρο τα πλάθετε για να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Απλώνουμε σε μια στρογγυλή φόρμα 25 εκ. και πατάμε ώστε να έχει το ίδιο πάχος παντού. Χτυπάτε το κρεμώδες τυρί με το ζαχαρούχο και προσθέτε το χυμό και το ξύσμα. Απλώνετε την κρέμα και βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον. Αφού παγώσει για τα καλά, απλώνετε από πάνω τη μαρμελάδα πορτοκάλι και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.