Υλικά
- Μπαρμπούνια ή κουτσομούρες (3-4 ψάρια ανά άτομο)
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Λεμόνι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε τα ψάρια και στη συνέχεια τα αλευρώνετε. Αφού στρώσετε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί, ραντίζετε με αρκετό ελαιόλαδο τα ψάρια και τα τοποθετείτε στη σειρά. Ψήνετε για 20 περίπου λεπτά και ρίχνετε χυμό λεμονιού μόλις τα σερβίρετε για να μην πανιάσουν. Θα γίνουν πεντανόστιμα και χωρίς τις θερμίδες του τηγανιού.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.