Υλικά
- 2 ντομάτες
- 2 χούφτες ρεβύθια
- 150γρ. φέτα
- μαϊντανός
- Ψητές πιπεριές πράσινες και Φλωρίνης
- Ελαιόλαδο, βαλσάμικο
- 1 κουτ. γλ. μέλι
Εκτέλεση
Μουλιάζετε σε αλατισμένο νερό με λίγη μαγειρική σόδα τα ρεβύθια από το βράδυ. Όταν θέλετε να ετοιμάσετε τη σαλάτα σας, τα βράζετε 1 περίπου ώρα σε σκέτο νερό και στη συνέχεια να σουρώνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Κόβετε φρέσκο μαϊντανό, τις ντομάτες και τις πιπεριές που έχετε ψήσει και αποφλοιώσει. Τρίβετε τη φέτα και αφού ανακατέψετε τη vinaigrette με το λάδι, το μέλι και το βαλσάμικο, περιχύνετε και ανακατεύετε καλά. Το καλοκαίρι μπορείτε να προσθέσετε και μελιτζάνα ψητή.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.