COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μυρωδάτο ζεστό κρασί


11 Μαρτίου 2015

b05befca1d8f103b7312046f8a3d7dba1.jpg

Υλικά

  • 1lt κόκκινο κρασί
  • 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 1 πορτοκάλι
  • γαρύφαλλο

  Εκτέλεση 

Βάζετε το  κρασί σε κατσαρόλα και ανάβετε το μάτι σε χαμηλή φωτιά. Ύστερα κόβετε το πορτοκάλι σε λεπτές φέτες μαζί με τη φλούδα και καρφιτσώνετε πάνω του 2- 3 γαρύφαλλα. Τα τοποθετείτε στην κατσαρόλα μαζί με τα ξυλάκια κανέλας. Μετά ρίχνετε τη ζάχαρη με τον χυμό πορτοκαλιού. Αφήνετε το κρασί στο μάτι για 30' περίπου και ανακατεύετε.

Προσοχή μη πάρει βράση το κρασί!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.