Υλικά
- 1lt κόκκινο κρασί
- 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
- 1 κούπα ζάχαρη
- 2 ξυλάκια κανέλας
- 1 πορτοκάλι
- γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Βάζετε το κρασί σε κατσαρόλα και ανάβετε το μάτι σε χαμηλή φωτιά. Ύστερα κόβετε το πορτοκάλι σε λεπτές φέτες μαζί με τη φλούδα και καρφιτσώνετε πάνω του 2- 3 γαρύφαλλα. Τα τοποθετείτε στην κατσαρόλα μαζί με τα ξυλάκια κανέλας. Μετά ρίχνετε τη ζάχαρη με τον χυμό πορτοκαλιού. Αφήνετε το κρασί στο μάτι για 30' περίπου και ανακατεύετε.
Προσοχή μη πάρει βράση το κρασί!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.