Υλικά:
- 1 αντίβ
- 3 ματσάκια ρόκα
- 15 τοματίνια
- 125γρ. παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές φέτες
Για τη vinegrette:
- 30ml βαλσαμικό ξίδι
- 60ML ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι
- 20γρ. μουστάρδα
Εκτέλεση: Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά και τα στραγγίζετε καλά σε σουρωτήρι. Κόβετε τη ρόκα με το χέρι και τα τοματίνια στη μέση. Βάζετε σε μία σαλατιέρα τα φύλλα του αντίβ, τη ρόκα και τα τοματίνια και προσθέτετε τα φύλλα παρμεζάνας. Ετοιμάζετε τη vinegrette, χτυπώντας όλα τα υλικά με το σύρμα. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σος και η σαλάτα σας είναι έτοιμη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.