Υλικά
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 10gr. σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν - μαρί και την αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάτε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι. Προσθέτετε στο μείγμα και τη σοκολάτα που ήδη βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύετε καλά ώσπου να ενσωματωθεί στο μείγμα. Στη συνέχεια το βάζετε στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον 4 ώρες ανακατεύοντας ανά ώρα τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους.
Tip: Μπορείτε να το σερβίρετε με φρούτα εποχής, σταγόνες σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.