Υλικά:
- 2 στήθη κοτόπουλου
- Χυμό ενός πορτοκαλιού
- Χυμό ενός λεμονιού
- 1 ποτήρι γρειπ φρουτ
- 2-3 σκ. σκόρδο σε φέτες
- Θυμάρι, ρίγανη, αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν τα στήθη με νερό να τα καλύπτει, μέχρι να μαλακώσουν. Μεταφέρουμε τα κοτόπουλα σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε τους χυμούς, το σκόρδο, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι τα στήθη να πιουν τους χυμούς και να κάνουν κρούστα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.