Υλικά:
- 150 γραμμάρια αλεύρι 00
- 50 γραμμάρια ζάχαρη
- 200 γραμμάρια νερό
- 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ύστερα προσθέστε το νερό και το λάδι και ανακατέψτε καλά. Ζεστάνετε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και βάλτε τρεις κουταλιές της σούπας κουρκούτι για κάθε τηγανίτα. Όταν είναι έτοιμες τις βγάζετε και τις βάζετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Σερβίρετε με μέλι ή μαρμελάδα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.