
Υλικά:
- 500γρ. γαρίδες
- 1 λάιμ
- κόλιανδρο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- πιπεριές chilli ψιλοκομμένες
- αλάτι πιπέρι
- ι κ.σ. μαύρη ζάχαρη
Σε ένα μπολ προσθέτετε το σκόρδο αφού το πολτοποιήσετε, το χυμό από το λάιμ, τη ζάχαρη, λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο, αλάτι πιπέρι και αραιώνετε με μία κουταλιά της σούπας νερό. Μαρινάρετε τις γαρίδες για 15 λεπτά. Περάστε τες σε σουβλάκια και ψήστε λίγα λεπτά στο grill.
Διαβάζονται Τώρα
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (28/7 - 3/8/25) - Έτοιμοι για μια εβδομάδα που υπόσχεται ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις αλλά και δύσκολες αλήθειες;
- Tea: Διέρρευσαν χιλιάδες selfies γυναικών, που μιλούν για τους άνδρες που βγαίνουν ραντεβού
- Ο επιτακτικός λόγος που δεν πρέπει τα παιδιά να έχουν κινητό πριν από τα 13
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.