Υλικά:
- 500γρ. γαρίδες
- 1 λάιμ
- κόλιανδρο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- πιπεριές chilli ψιλοκομμένες
- αλάτι πιπέρι
- ι κ.σ. μαύρη ζάχαρη
Σε ένα μπολ προσθέτετε το σκόρδο αφού το πολτοποιήσετε, το χυμό από το λάιμ, τη ζάχαρη, λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο, αλάτι πιπέρι και αραιώνετε με μία κουταλιά της σούπας νερό. Μαρινάρετε τις γαρίδες για 15 λεπτά. Περάστε τες σε σουβλάκια και ψήστε λίγα λεπτά στο grill.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.