AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σουβλάκια γαρίδες μαριναρισμένες σε σκόρδο και chilli


13 Ιουνίου 2015

162f4beba60.jpg
Υλικά:
  • 500γρ. γαρίδες
  • 1 λάιμ
  • κόλιανδρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • πιπεριές chilli ψιλοκομμένες
  • αλάτι πιπέρι
  • ι κ.σ. μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ προσθέτετε το σκόρδο αφού το πολτοποιήσετε, το χυμό από το λάιμ, τη ζάχαρη, λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο, αλάτι πιπέρι και αραιώνετε με μία κουταλιά της σούπας νερό. Μαρινάρετε τις γαρίδες για 15 λεπτά. Περάστε τες σε σουβλάκια και ψήστε λίγα λεπτά στο grill.