COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μπρουσκέτα με φρέσκα μανιτάρια και μπαλσάμικο


25 Ιουνίου 2015

Mushroom-Balsamic-Thyme-Bruschetta.jpg
Υλικά:
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • 400γρ. μανιτάρια
  • 1 κ.σ. φύλλα θυμάρι
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. μπαλσάμικο
  • 4 φέτες ψωμί
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ψιλοκόψτε τα φρέσκα μανιτάρια και σοτάρετε τα σε αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέστε το ξύδι και τη ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να καραμελώσουν. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι. Έπειτα ψήστε τις φέτες με το ψωμί μέχρι να γίνουν τραγανές και τρίψτε αμέσως επάνω τους τη σκελίδα με το σκόρδο. Από πάνω ρίξτε τα μανιτάρια και γαρνίρετε με το φρέσκο θυμάρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.