COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κροκέτες με ρικότα και μπέικον


11 Νοεμβρίου 2015

494fb450a55ae0573029bc91eef75d18καυετα.jpg

Συστατικά:

  • 250 γραμμάρια ρικότα
  • 40 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
  • 30 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • Μαϊντανό
  • 15 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Προετοιμασία:

Ψιλοκόβετε το μπέικον και το μαϊντανό. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη ρικότα με το μπέικον, το μαϊντανό, τη παρμεζάνα, τη τριμμένη φρυγανιά και μια πρέζα αλάτι. Πλάθετε σε μικρά μπαλάκια, ρίχνετε λίγο λάδι σε ένα ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ στους 180 ° C για 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.