Υλικά:
- 1 λίτρο κόκκινο κρασί
- 150 γρ. μέλι
- μία πρέζα γλυκάνισο
- 3 γαρύφαλλα
- 2 ξυλάκια κανέλας
- μία πρέζα τριμμένο τζιντζερ ή 2-3 από φρέσκο
- μία πρέζα πιπέρι
- λίγο μοσχοκάρυδο
- φλούδα από ένα πορτοκάλι
- 50 γρ κονιάκ
Εκτέλεση: Σε μία κατσαρόλα βράζετε το κρασί μαζί με όλα τα υλικά εκτός του κονιάκ. Μόλις πάρει μία καλή βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να δέσουν οι μυρωδιές για 10-15 λεπτά. Ρίχνετε το κονιάκ και ξαναζεσταίνετε το κρασί. Σερβίρεται ζεστό.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.