Καμαμπέρ με chutney μήλου και cranberries

Παρασκευή 25 Δεκέμβριος 2015

Υλικά:

1 καμαμπέρ

1 φύλλο σφολιάτας

1 αυγό

Σουσάμι

Chutney με μήλο και cranberries

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανοίγουμε φύλλο σφολιάτας, βάζουμε το τυρί στη μέση του φύλλου και τυλίγουμε σε μορφή φακέλου. Αλείφουμε με αυγό και ρίχνουμε από πάνω το σουσάμι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο, σπάμε με ένα μαχαίρι τη σφολιάτα και περιχύνουμε το chutney. Προτεινόμενο είναι το chutney με μήλο και cranberries.

Διαβάσαμε τη συνταγή στο akispetretzikis.com