Υλικά:
- 2 μικρές χρωματιστές πιπεριές
- 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 10 τορτίγιες
- 1,5 φλ. τριμμένο κίτρινο τυρί
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα κύμινο
- λίγη πάπρικα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. βούτυρο
Κόβετε σε ψιλές φέτες τα λαχανικά. Τσιγαρίζετε στο τηγάνι με το ελαιόλαδο τα μανιτάρια με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτετε τις πιπεριές και το βούτυρο και ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν προσθέτοντας τα μπαχαρικά και το αλάτι. Αφήστε λίγο βούτυρο και ζεστάνετε σε αυτό τις τορτίγιες μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Την ώρα που ψήνονται ρίχνετε σε κάθε μία από αυτές το τυρί μέχρι να λιώσει. Αφαιρείτε από τη φωτιά και προσθέτετε τα ψημένα λαχανικά στις μισές και "καπακώνετε" με τις υπόλοιπες. Γαρνίρετε με λίγη sour creme και φρέσκο κόλιανδρο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Το ζευγάρι παπούτσια – ορισμός του quiet luxury που θα βλέπουμε παντού φέτος και 5 επιλογές για να το προσθέσεις στη συλλογή σου
- Η αναβλητικότητά τους δεν έχει όρια: 5 συνήθειες που επιβεβαιώνουν πως ζουν μόνιμα με το «θα το κάνω μετά»
- Μανικιούρ χειμώνας 2026: Αυτό είναι το nail trend που θα βλέπεις παντού