Υλικά:
- 250 γραμμάρια κατεψυγμένο ή φρέσκο σπανάκι
- 300 γραμμάρια πατάτες
- 1 αυγό
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- Αλάτι για γεύση
Εκτέλεση:
Βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, όταν είναι έτοιμες αφαιρείτε τη φλούδα και τις λιώνετε μέχρι να γίνουν πουρές. Μαγειρεύετε το σπανάκι για περίπου 10 λεπτά και όταν είναι έτοιμο στραγγίζετε το επιπλέον νερό. Ανακατεύετε τον πουρέ με τη παρμεζάνα, το σπανάκι και το αυγό και ρίχνετε λίγο αλάτι. Πλάθετε το μίγμα και φτιάχνετε πολλά χάμπουργκερ, περίπου 5, και τα βάζετε σε ένα ταψί. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της