COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ζυμαρικά ολικής άλεσης με Kale πέστο


25 Απριλίου 2016

fotolia-82253919-subscription-monthly-m-1024x678.jpg

Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά Μερίδες 4

Υλικά 400 g ζυμαρικά ολικής άλεσης, βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου 1 λεμόνι, το ξύσμα μόνο Για το πέστο 60 g Kale Μισή σκελίδα σκόρδο 100 g αμύγδαλα φιλέ καβουρδισμένο ξύσμα και το χυμό μισού λεμονιού 50 g ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε έναν μπλέντερ. Ανακατέψτε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν αλοιφή και αλατοπιπερώνετε.  Αν δεν χρησιμοποιηθεί αμέσως, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα βαζάκι για μια εβδομάδα στο ψυγείο ή μπορείτε να το βάλετε σε παγώθηκες και να το παγώσετε στην κατάψυξη. Σερβίρετε το πέστο με τα ζυμαρικά σας και γαρνίρετε με το ξύσμα λεμονιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.