Η πιο έυκολη καλοκαιρινή αλμυρή τάρτα

Παρασκευή 12 Αύγουστος 2016

Συστατικά: 

  • 250 γραμμάρια έτοιμη σφολιάτα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 10 ντοματάκια
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα
  • 2 κουταλιές σουσάμι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε τη σφολιάτα  και την βάζουμε σε ένα ταψί και την τρυπάμε με ένα πιρούνι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °. Πλένουμε τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες όχι πολύ λεπτές. Βάζουμε τα λαχανικά στη ζύμη, από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το σουσάμι. Περιχύνουμε με λίγο λάδι και στο τέλος προσθέτουμε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

TRENDING ARTICLES