Συστατικά:
- 250 γραμμάρια έτοιμη σφολιάτα
- 2 κολοκυθάκια
- 10 ντοματάκια
- 2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα
- 2 κουταλιές σουσάμι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- Κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την βάζουμε σε ένα ταψί και την τρυπάμε με ένα πιρούνι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °. Πλένουμε τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες όχι πολύ λεπτές. Βάζουμε τα λαχανικά στη ζύμη, από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το σουσάμι. Περιχύνουμε με λίγο λάδι και στο τέλος προσθέτουμε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.