COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χορτοφαγική καρμπονάρα με χαμηλά λιπαρά για απόλαυση χωρίς ενοχές


4 Οκτωβρίου 2016

carbonara-vegetariana-1-contemporaneo-food-900x600.jpg

Συστατικά:

  • 350  γραμμάρια σπαγγέτι
  • 50 γραμμάρια τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • 80 γραμμάρια τυρί cottage
  • 2 αυγά
  • 1 καρότο, κομμένο σε λωρίδες
  • 1 κολοκύθι, κομμένο σε λωρίδες
  • 1 πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 30 γραμμάρια ελαιολάδο
  • Βασιλικό για γεύση
  • Αλάτι-πιπέρι για γεύση

  Προετοιμασία:

Βάλτε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίστε τα για 5 λεπτά.  Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Χτυπάτε τα αυγά με το τριμμένο τυρί και προσθέτετε το τυρί cottage. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά, προσθέστε μια κουτάλα νερό από τα μακαρόνια και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά. Τέλος προσθέτετε το μίγμα των αυγών και συνεχίζετε να ανακατεύετε. Σβήνετε τη φωτιά και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.