COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα φτιάχνοντας eggnog


18 Δεκεμβρίου 2016

23635687010-9db69a18e7-o.jpg

Υλικά

6 αυγά

1/2 λίτρο γάλα

250 γραμμάρια ζάχαρη

1 φακελάκι βανίλια

1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο

200 ml μπράντι

100 ml ρούμι

1/2 λίτρο φρέσκα κρέμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με ένα μίξερ μέχρι να γίνουν αφράτα. Ύστερα προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, τη βανίλια και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Προσθέτουμε το ρούμι, το μπράντι και τη κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο να παγώσει και το eggnog είναι έτοιμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.