Υλικά
1 μπουκάλι καλό κόκκινο κρασί
1 ξυλάκι κανέλα
5 καρφιά γαρύφαλλο
1 φλούδα από ένα πορτοκάλι
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα μυρωδικά, τη ζάχαρη με λίγο κρασί για 5 λεπτά. Ύστερα προσθέτετε το υπόλοιπο κρασί και τη φλούδα από το πορτοκάλι και βράζετε για λίγο ακόμα, αλλά προσοχή μη κοχλάσει. Σβήνετε τη φωτιά αφήνετε για λίγο και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.