Συστατικά
6 αυγά
5 μικρές πατάτες ή 3 μεγάλες
Μισό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
2 μεγάλα κοτσάνια σέλινο, κομμένο σε κύβους
3 κρεμμυδάκι φρέσκα ψιλοκομμένα
2 καρότα, κομμένα σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά και όταν είναι έτοιμα αφαιρούμε το κέλυφος και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Στην ίδια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες αφού τις ξεφλουδίσουμε και τις κόψουμε σε κομμάτια. Μόλις μαλακώσουν τις αφαιρούμε από το νερό
Στην ίδια κατσαρόλα, γεμίστε μέχρι τη μέση με φιλτραρισμένο νερό.
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τα αυγά και να σπάσουν τους επάνω χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι ή πειραγμένος τις γυναίκες, αφήνοντας μερικά μεγάλα κομμάτια. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τις πατάτες με τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.