Σήμερα φτιάχνουμε light μαγιονέζα για απόλαυση χωρίς ενοχές

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
1489056538-190e742028529865d1667b766ed10a29be818084-1188328815-640x427.jpg

Συστατικά

1 αυγό

140 γραμμάρια γιαούρτι

180 ml σπορέλαιο

αλάτι

χυμό λεμονιού

Προετοιμασία

Σπάμε το αυγό σε ένα μπλέντερ και προσθέτουμε το λάδι και το χυμό από το λεμόνι. Αρχίζουμε και χτυπάμε τα υλικά σε δυνατή ένταση για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να ενωθούν καλά. Όταν το μίγμα αρχίζει και αποκτάει μια πιο κρεμώδης υφή προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε να χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε αλάτι και η μαγιονέζα είναι έτοιμη για σερβίρισμα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα