Υλικά
1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλου
1/2 λεμόνι
Τριμμένη φρυγανιά σε γεύση
Αλάτι, μαύρο πιπέρι
Φρέσκο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Καθαρίστε το στήθος κοτόπουλου και στη συνέχεια κόψτε το σε χοντρά κομμάτια περίπου 2 εκατοστά. Βάλτε τα κομμάτια σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε, ρίξτε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και στη συνέχεια αφήστε το μπολ στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Σε ένα άλλο μπολ αναμίξετε τη τριμμένη φρυγανιά με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Πανάρετε τα κομμάτια κοτόπουλο με τη φρυγανιά και περάστε τα σε ραβδιά για σουβλάκια. Τοποθετήστε τα σουβλάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και ψήστε τα στους 180 ° C για 10-15 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.