COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τονοσαλάτα με πατάτες και πράσινα φασόλια ιδανική για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού


2 Ιουλίου 2017

stringbeans-potatoes-tuna-salad-sk-ibj3vy.jpg

Υλικά

300 γραμμάρια πράσινα φασόλια

2 πατάτες

100 γραμμάρια μπιζέλια

120 γραμμάρια τόνο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Προετοιμασία

Βράστε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 40 λεπτά. Στη συνέχεια πλένετε τα πράσινα φασόλια και τα μαγειρεύετε για περίπου 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζετε και τα ξεφλουδίζετε. Κόβετε τις πατάτες σε κύβους και τις βάζετε σε ένα μπολ μαζί με τα φασόλια και τα μπιζέλια τα όποια έχετε βράσει. Ανακατεύετε και στο τέλος προσθέτετε τον τόνο και το λάδι. Αφήνετε τη σαλάτ για μισή και σερβίρετε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.