Καλοκαιρινή τάρτα με τόνο, ελιές και ντοματίνια έτοιμη σε λίγα λεπτά
6 Ιουλίου 2017
Υλικά
1 ρολό σφολιάτας
300 γραμμάρια τόνο σε λάδι
10 ντοματίνια
200 γραμμάρια μοτσαρέλα
10 ελιές
Αλάτι
1 κ. γλυκού βασιλικό
Εκτέλεση
Ανοίγετε τη σφολιάτα και την απλώνετε σε ένα ταψί για πίτες. Στη συνέχεια στραγγίζετε τον τόνο από το λάδι και τον βάζετε πάνω στην σφολιάτα. Κόβετε τα ντοματόνια, τις ελιές και τη μοτσαρέλα και τα προσθέτετε και αυτά πάνω από τον τόνο. Ρίχνετε λίγο λάδι, αλάτι και τον βασιλικό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη την αφήνουμε να κρυώσει.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.