Υλικά
Ρόκα
Σπανάκι
5 κομμάτια κατσικίσιο τυρί
3 φέτες προσούτο
2 κ. σούπας μπαλσάμικο
1 κ. σούπας μέλι
2 κ. σούπας λάδι
1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το τυρί στο τηγάνι με το βούτυρο, μέχρι να πάρει χρώμα αλλά προσοχή μη λιώσει. Στη συνέχεια σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο τοποθετούμε τα κομμάτια του προσούτο και τα ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανά. Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το προυσούτο και το τυρί. Για τη σάλτσα ρίχνουμε στο μίξερ το μέλι, το λάδι και το μπαλσάμικο χτυπάμε τα υλικά και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.