Χορταστική σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και προσούτο

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017
arugula-cantaloupe-and-prosciutto-salad-with-goat-cheese-and-almonds-1.jpg

Υλικά

Ρόκα

Σπανάκι

5 κομμάτια κατσικίσιο τυρί

3 φέτες προσούτο

2 κ. σούπας μπαλσάμικο

1 κ. σούπας μέλι

2 κ. σούπας λάδι

1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το τυρί στο τηγάνι με το βούτυρο, μέχρι να πάρει χρώμα αλλά προσοχή μη λιώσει. Στη συνέχεια σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο τοποθετούμε τα κομμάτια του προσούτο και τα ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανά. Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το προυσούτο και το τυρί. Για τη σάλτσα ρίχνουμε στο μίξερ το μέλι, το λάδι και το μπαλσάμικο χτυπάμε τα υλικά και περιχύνουμε τη σαλάτα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα