Κοτόπουλο με μουστάρδα και πατάτες και δεν θα θέλετε να τελειώσει

Κυριακή 3 Σεπτέμβριος 2017
maple-mustard-chicken.jpg

Υλικά

4 φιλέτα κοτόπουλου

500 γραμμάρια πατάτες

1 κουταλιά ελαιόλαδο

2 φλιτζάνια μουστάρδα

1/4 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου

Ψιλοκομμένο μαϊντανό για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνετε τη μουστάρδα και το σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύετε καλά. Πλένετε τις πατάτες και τις βάζετε σε ένα ταψί μαζί με τα φιλέτα και από πάνω ρίχνετε το μίγμα από μουστάρδα ανακατεύοντας να πάει παντού. Ψήνετε για 45 έως 50 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και οι πατάτες να είναι τρυφερές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

TRENDING ARTICLES