Υλικά
500 γραμμάρια άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς
4 κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
1 μικρό κολοκυθάκι
1 αυγό.
1 σκελίδα σκόρδου.
1 κοτσάνι μαϊντανό.
Αλάτι
Εκτέλεση
Με ένα τρίφτη κόβουμε το κολοκυθάκι αφού το έχουμε πλύνει. Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά, τη βρώμη, το αυγό, το κολοκυθάκι, το σκόρδο και το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά. Καλύπτουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Όταν περάσει ο χρόνος βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος. Μαγειρεύουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.