Υλικά
500 γραμμάρια μπούτια κοτόπουλου
200 γραμμάρια φρέσκα πράσινα φασολάκια
100 γραμμάρια σέλινο
50 γραμμάρια καρύδια
20 γραμμάρια ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Καταρχάς αφαιρούμε το δέρμα από τα μπούτια, στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια με τρία ποτήρια νερό με αλάτι και βράζουμε για 20 λεπτά. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε ένα λίτρο νερό και βράζουμε τα φασολάκια για 25 λεπτά, αφού πρώτα τα έχουμε πλύνει και καθαρίσει. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Στη συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια το κοτόπουλο και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα πράσινα φασόλια, τα καρύδια, το σέλινο και το ελαιόλαδο και απολαμβάνουμε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.