Υλικά
800 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια
400 ml μπύρα
60 γραμμάρια μουστάρδα
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
20 γραμμάρια αλεύρι
400 ml φυτικός ζωμός
2 φύλλα δάφνης
1 ματσάκι μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1κ σούπας βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λάδι μαζί με το σκόρδο για 4 με 5 λεπτά. Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα φυλάμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο, τη δάφνη και στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια κρέατος ανακατεύοντας και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά και από τις δυο πλευρές.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τη μπύρα, ανάβουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ζωμό, κλείνουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για 2 ώρες, και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα τη σερβίρουμε μαζί με το κρέας και τα κρεμμύδια.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.