Σολομός με αμύγδαλα για όσους προσέχουν την διατροφή τους

Τρίτη 7 Νοέμβριος 2017
3581487b4ad172d96387fda9631698bc.jpg

Υλικά

600 γραμμάρια φιλέτο σολομού

40 γραμμάρια αμύγδαλα

Χυμό από 1 λεμόνι

Τζίντζερ σε σκόνη

1 ματσάκι μαϊντανό

Αλάτι

Εκτέλεση 

Κόβουμε το φιλέτο σολομού σε κύβους. Θερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τους κύβους σολομού και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα, το τζίνζτερ και το χυμό από το λεμόνι. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και σερβίρουμε όταν είναι ακόμα ζεστό.