COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σολομός με αμύγδαλα για όσους προσέχουν την διατροφή τους


7 Νοεμβρίου 2017

3581487b4ad172d96387fda9631698bc.jpg

Υλικά

600 γραμμάρια φιλέτο σολομού

40 γραμμάρια αμύγδαλα

Χυμό από 1 λεμόνι

Τζίντζερ σε σκόνη

1 ματσάκι μαϊντανό

Αλάτι

Εκτέλεση 

Κόβουμε το φιλέτο σολομού σε κύβους. Θερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τους κύβους σολομού και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα, το τζίνζτερ και το χυμό από το λεμόνι. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και σερβίρουμε όταν είναι ακόμα ζεστό. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.