Σολομός με αμύγδαλα για όσους προσέχουν την διατροφή τους
7 Νοεμβρίου 2017
Υλικά
600 γραμμάρια φιλέτο σολομού
40 γραμμάρια αμύγδαλα
Χυμό από 1 λεμόνι
Τζίντζερ σε σκόνη
1 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σολομού σε κύβους. Θερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τους κύβους σολομού και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα, το τζίνζτερ και το χυμό από το λεμόνι. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και σερβίρουμε όταν είναι ακόμα ζεστό.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.