COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η πιο νόστιμη αλμυρή πάστα φλώρα με μακαρόνια


18 Νοεμβρίου 2017

crostata-di-tagliolini-o-tagliatelle-in-bianco-con-guscio-di-sfoglia-ricetta-crostata-di-tagliolini-1.jpg

Υλικά

150 γραμμάρια ζυμαρικών

80 γραμμάρια ζαμπόν

4 κουταλιές μπιζέλια κατεψυγμένα

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

3 κουταλιές της σούπας

2 αυγά

40 γραμμάρια καπνιστό τυρί  

1 πακέτο έτοιμη ζύμη για τάρτες

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μπιζέλια για ένα λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαμπόν και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα δυο αυγά και το τυρί και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάνε παντού όλα τα υλικά.

Ανοίγουμε τη ζύμη και τη βάζουμε σε ένα ταψί. Παίρνουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στο ταψί και από πάνω βάζουμε λωρίδες από ζύμη. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά και στη συνέχεια μειώνουμε στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για ακόμη περίπου 10-15 λεπτά. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.