Ζουμερό και λαχταριστό χοιρινό με μανιτάρια, πιπεριές και κρέμα γάλακτος
13 Δεκεμβρίου 2017

Υλικά
500 γραμμάρια χοιρινό
200 γραμμάρια μανιτάρια
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε ροδέλες
50 ml λευκό κρασί
250 ml κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί. Ύστερα προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Συμπληρώνουμε με 1 ποτήρι ζεστό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου. Μόλις μαλακώσει καλά το κρέας και δέσει με τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.