COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ζουμερό και λαχταριστό χοιρινό με μανιτάρια, πιπεριές και κρέμα γάλακτος


13 Δεκεμβρίου 2017

4473517.jpg

Υλικά

500 γραμμάρια χοιρινό

200 γραμμάρια μανιτάρια

1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

1 σκελίδα σκόρδο

2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες

1 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε ροδέλες

50 ml λευκό κρασί

250 ml κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια  σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί. Ύστερα προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Συμπληρώνουμε με 1 ποτήρι ζεστό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου. Μόλις μαλακώσει καλά το κρέας και δέσει με τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.