Ζουμερό και λαχταριστό χοιρινό με μανιτάρια, πιπεριές και κρέμα γάλακτος

Τετάρτη 13 Δεκέμβριος 2017
4473517.jpg

Υλικά

500 γραμμάρια χοιρινό

200 γραμμάρια μανιτάρια

1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

1 σκελίδα σκόρδο

2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες

1 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε ροδέλες

50 ml λευκό κρασί

250 ml κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια  σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί. Ύστερα προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Συμπληρώνουμε με 1 ποτήρι ζεστό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου. Μόλις μαλακώσει καλά το κρέας και δέσει με τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα