Υλικά
400 γραμμάρια ρικότα
200 γραμμάρια αλεύρι
2 αυγά
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 ποτήρι γάλα
150 γραμμάρια μπέικον σε κύβους
Αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ρικότα με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει κρέμα και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι, την παρμεζάνα, τα αυγά και το γάλα και στο τέλος το μπέικον. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί και μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για 30 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.