Αλμυρό μαλακό κέικ έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018
rustico.jpg

Υλικά 

400 γραμμάρια ρικότα

200 γραμμάρια αλεύρι

2 αυγά

4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

1 ποτήρι γάλα

150 γραμμάρια μπέικον σε κύβους

Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ρικότα με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει κρέμα και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι, την παρμεζάνα, τα αυγά και το γάλα και στο τέλος το μπέικον. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί και μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για 30 λεπτά.