COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πεντανόστιμο ψαρονέφρι με γιαούρτι και μουστάρδα


29 Ιανουαρίου 2018

easy-mustard-pork-tenderloin-with-grilled-vegetables-in-foil-packets.jpg

Υλικά

800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες

250 γρ. γιαούρτι

4 κ. γλυκού μουστάρδα

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε χοντρές φέτες, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί με λίγο λάδι. Καλύπτουμε το ταψί με λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το κάθε κομμάτι κρέατος με μουστάρδα και λίγο γιαούρτι. Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.