Πεντανόστιμο ψαρονέφρι με γιαούρτι και μουστάρδα

Δευτέρα 29 Ιανουάριος 2018
easy-mustard-pork-tenderloin-with-grilled-vegetables-in-foil-packets.jpg

Υλικά

800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες

250 γρ. γιαούρτι

4 κ. γλυκού μουστάρδα

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε χοντρές φέτες, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί με λίγο λάδι. Καλύπτουμε το ταψί με λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το κάθε κομμάτι κρέατος με μουστάρδα και λίγο γιαούρτι. Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. 

TRENDING ARTICLES