Υλικά
160 γραμμάρια τόνο σε λάδι
140 γραμμάρια τυρί κρέμα
Λίγη τριμμένη παρμεζάνα
1 αυγό
Αλεύρι
Τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αποστραγγίζουμε τον τόνο και τον βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την κρέμα τυριού και με 3 κουταλιές αλεύρι και 3 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε όση παρμεζάνα θέλουμε. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή ένα πιρούνι έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Στη συνέχεια πλάθουμε τις μπάλες και τις περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά.
Όταν περάσουμε όλα τα κεφτεδάκια τόνου από τη φρυγανιά, τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το ελαιόλαδο αφού πρώτα το έχουμε αφήσει να ζεσταθεί λίγο. Τα τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές και μόλις πάρουν χρώμα τα βάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και τα κρατάμε ζεστά μέχρι να έλθουν οι καλεσμένοι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.