Σήμερα φτιάχνουμε την πιο νόστιμη παντζαροσαλάτα

Κυριακή 25 Μάρτιος 2018
russian-beet-salad.jpg

Υλικά

1 κιλό παντζάρια

300 γρ. γιαούρτι

300 γρ. μαγιονέζα

4 σκελίδες σκόρδο

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 κ. σούπας ξύδι

Αλάτι

Εκτέλεση 

Βράζουμε τα παντζάρια και όταν είναι έτοιμα τα λιώνουμε. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα. Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ξύδι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα παντζάρια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα και σερβίρουμε.

TRENDING ARTICLES