Υλικά
500 γραμμάρια κολοκυθάκια
2 αυγά
100 γραμμάρια ρικότα
60 γραμμάρια αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
Τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τη ρικότα και τα χτυπάμε με ένα μίξερ μέχρι να έχουμε μια απαλή κρέμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μίγμα. Στο τέλος προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί, πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.