Υλικά
1 κιλό σπανάκι
100 γραμμάρια βούτυρο
80 γραμμάρια παρμεζάνα
100 ml μπεσαμέλ
Μοσχοκάρυδο για γεύση
Αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με νερό και το βράζουμε για λίγα λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το στραγγίζουμε και το βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο. Το σοτάρουμε για λίγα λεπτά για να πάρει γεύση. Παίρνουμε ένα ταψί βάζουμε μια στρώση μπεσαμέλ από το σπανάκι, στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, το μοσχοκάρυδο και τελειώνουμε με τη μπεσαμέλ. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.