COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πεντανόστιμο σπανάκι στο φούρνο με μπεσαμέλ και τυρί


10 Ιουνίου 2018

1457369430-927e35ec72f26bd8d4f9a003a2dad32c67ad25e9-703728789.jpg

Υλικά

1 κιλό σπανάκι

100 γραμμάρια βούτυρο

80 γραμμάρια παρμεζάνα

100 ml μπεσαμέλ

Μοσχοκάρυδο για γεύση

Αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με νερό και το βράζουμε για λίγα λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το στραγγίζουμε και το βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο. Το σοτάρουμε για λίγα λεπτά για να πάρει γεύση. Παίρνουμε ένα ταψί βάζουμε μια στρώση μπεσαμέλ από το σπανάκι, στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, το μοσχοκάρυδο και τελειώνουμε με τη μπεσαμέλ. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.