Πεντανόστιμο σπανάκι στο φούρνο με μπεσαμέλ και τυρί

Κυριακή 10 Ιούνιος 2018
1457369430-927e35ec72f26bd8d4f9a003a2dad32c67ad25e9-703728789.jpg

Υλικά

1 κιλό σπανάκι

100 γραμμάρια βούτυρο

80 γραμμάρια παρμεζάνα

100 ml μπεσαμέλ

Μοσχοκάρυδο για γεύση

Αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με νερό και το βράζουμε για λίγα λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το στραγγίζουμε και το βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο. Το σοτάρουμε για λίγα λεπτά για να πάρει γεύση. Παίρνουμε ένα ταψί βάζουμε μια στρώση μπεσαμέλ από το σπανάκι, στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, το μοσχοκάρυδο και τελειώνουμε με τη μπεσαμέλ. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

 

TRENDING ARTICLES