Υλικά
6 μουτάκια ή φτερούγες κοτόπουλου
1 φλιτζάνι ουίσκι 7
5 γρ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 κ.σ ελαιόλαδο
2 ματσάκια ρόκα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπουτάκια να μαριναριστούν για 4 ώρες το λιγότερο. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδια και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν είναι έτοιμο απολαμβάνουμε συνοδεύοντας με σος από γιαούρτι (προαιρετικά).
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.