REAL LIFE TODAY I LOVE

Χέρια ψηλά!


Τζένη Μπαλατσινού

30 Ιουλίου 2021

Χέρια ψηλά!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να σηκώσετε τα χέρια σας από ενθουσιασμό και πάθος για να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, εκείνη τη στιγμή, χωρίς κανέναν δισταγμό; Και πόσες φορές η επιθυμία σας έμεινε στη θεωρία, γιατί σας σταμάτησε κάποια δεύτερη σκέψη;

Σίγουρα σας το έχουν πει, και πιθανώς να το έχετε παρατηρήσει και μόνες σας, πως όταν νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, αυτό αντανακλάται και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Η δυναμική γυναίκα που πάντα υπάρχει μέσα μας βγαίνει στο προσκήνιο, εκείνη που αποδέχεται και αγαπά το σώμα της με όλες τις ατέλειες και τα σημάδια του. Που αναγνωρίζει τη μοναδικότητά του και θέλει να την αναδείξει, χωρίς κανένα δισταγμό. 

Αυτές οι στιγμές είναι που κάνουν την εικόνα μας αψεγάδιαστη, χάρη στη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που αποπνέουμε. Μέχρι, όμως, -να αγαπήσουμε όλες- κάθε σπιθαμή του εαυτού μας, στην ολότητά του, χρειάζεται να πετύχουμε μερικές μικρές αλλά σημαντικές νίκες. 

Νίκες που έχουν να κάνουν με τον ίδιο μας τον εαυτό και θέλουν θάρρος για να τις κατακτήσουμε. Νίκες, για τις οποίες θα ζητωκραυγάζουμε χωρίς να φοβόμαστε τι θα πουν ή πώς θα μας κοιτάξουν οι γύρω μας, αν για παράδειγμα θέλουμε να σηκώσουμε τα χέρια μας ψηλά από ενθουσιασμό.

jenny.gr

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό που νιώθουμε όταν εκφράζουμε αυθόρμητα τη χαρά μας για κάτι, ακριβώς τη στιγμή που θέλουμε, ανεξάρτητα από το που είμαστε ή ποιος μας βλέπει. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα δείξουμε σημεία του σώματός μας για τα οποία μπορεί να νιώθουμε ανασφάλεια, όπως η μασχάλη και το μπράτσο μας. 

Αγαπώντας κάθε μικρό κομμάτι μας, όπως τα σημεία που, κακώς, θεωρούμε «άβολα» πάνω μας, αφήνουμε πίσω προκαταλήψεις, ταμπού και στερεότυπα, γινόμαστε πιο αυθόρμητες και ερχόμαστε πιο κοντά στην τελειότητα της γυναικείας μας φύσης. 

jenny.gr

Σε αυτήν την προσπάθεια για αλλαγή, το Dove στέκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα, προσκαλώντας τη να γνωρίσει τη σειρά αποσμητικών Dove Original, να απολαύσει τη μοναδική σύνθεσή της και να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία φροντίδας. 

Δοκιμάζοντάς την η ίδια, με εξέπληξε ευχάριστα η απόλυτη ενυδάτωση της επιδερμίδας που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή της. Η χαρακτηριστική σύνθεση με ¼ ενυδατικής κρέμας, χωρίς καθόλου αλκοόλ που προσφέρει έως και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα, το Dove Original σε μορφή spray και roll-on, διατηρεί απαλή τη μασχάλη μου και δημιουργεί μια ασύγκριτη αίσθηση άνεσης και απελευθέρωσης, κάτι που όλες ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι στην καθημερινότητά μας.

jenny.gr

Το Dove θέλει να βοηθήσει κάθε γυναίκα να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της. Να μην φοβάται να είναι αυθόρμητη, να εκφράζεται όπως θέλει, όποτε θέλει, να είναι, με λίγα λόγια, ο υπέροχος εαυτός της. Και, ναι, να σηκώνει ψηλά τα χέρια της χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Dove, που έκανε, 9 στις 10 γυναίκες έχουν αισθανθεί άβολα για την περιοχή της μασχάλης τους, κάποια στιγμή στη ζωή τους, ενώ πολλές από αυτές πιστεύουν πως υπάρχει ένας τύπος μασχάλης που προβάλλεται ως «ιδανικός», δημιουργώντας τους άγχος και πίεση. Γι’ αυτό και θέλει να εμπνεύσει αλλά και να κινητοποιήσει όλες τις γυναίκες ώστε να αγαπήσουν και να αποδεχτούν την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης τους, όπως είναι ή όπως επιλέγουν αυτές να είναι. 

Πηγαίντε, λοιπόν, στον καθρέφτη και θαυμάστε τη γυναίκα απέναντί σας. Είναι εκεί και το μόνο που χρειάζεται, είναι να της δίνετε καθημερινά την ευκαιρία να εμφανιστεί -και να λάμψει.

Ας σηκώσουμε λοιπόν, όλες, τα χέρια μας στον αέρα χωρίς δισταγμό! Για όλες εκείνες τις στιγμές που ζήσαμε και μας πλημμύρισαν με τα πιο δυνατά συναισθήματα και για όλες αυτές που θα έρθουν. Χέρια ψηλά! 

Ήρθε η στιγμή να κάνεις κι εσύ Switch to Love, Switch to Dove, επιλέγοντας τη φροντίδα και την υπεροχή των αποσμητικών Dove, και να σηκώσεις άφοβα τα χέρια σου ψηλά, αφήνοντας πίσω ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις!

TAGS