COOL GREECE TRAVELLERS

Ζήστε την απόλυτη Boho Chic εμπειρία στον Ορνό της Μυκόνου


15 Ιουνίου 2020

Ζήστε την απόλυτη Boho Chic εμπειρία στον Ορνό της Μυκόνου

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά, οι διακοπές φαντάζουν πιο αναγκαίες από ποτέ. Μετά από έναν κουραστικό και απαιτητικό χειμώνα, λίγη ουσιαστική (και πνευματική) ξεκούραση, είναι σίγουρα απαραίτητη. Αν δεν έχεις προγραμματίσει ακόμα τις διακοπές σου μην ανησυχείς! Το jenny.gr είναι εδώ για να σου προτείνει το ιδανικό καταφύγιο σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο. 

Ο λόγος για το Adorno Beach Hotel & Suites στον Ορνό της Μυκόνου, ένα ονειρεμένο boutique hotel που θα κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεσαι για τις φετινές διακοπές σου, προσφέροντας ασφάλεια και ιδιωτικότητα, σε ένα περιβάλλον προσιτά πολυτελές, φιλόξενο και οικείο. Με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, το συγκρότημα συνδυάζει αρμονικά την κομψή μποέμ πολυτέλεια με τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, για να εμπνεύσει μια εκπληκτική εμπειρία χαλάρωσης. 

jenny.gr

Η ιδανική ισορροπία ανάμεσα στη χαλάρωση και τη διασκέδαση 

Το Adorno Beach Hotel & Suites βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πανέμορφη παραλία του Ορνού με τη χρυσή άμμο και τα τιρκουάζ νερά, ενώ η Χώρα της Μυκόνου απέχει μόλις 2,5 χλμ. Η τοποθεσία είναι ιδανική, τόσο γι' αυτούς που αναζητούν απομόνωση σε έναν ιδιωτικό παράδεισο όσο και για εκείνους που θέλουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εκπληκτικά σημεία ενδιαφέροντος του νησιού.  

jenny.gr

Παραδώσου στην απόλυτη πολυτέλεια και κομψότητα

Με το κλασικό, κυκλαδίτικο design να συναντά τις σύγχρονες τάσεις της minimal διακόσμησης, το Adorno Beach Hotel & Suites είναι η ιδανική επιλογή, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. 

Το λευκό κυριαρχεί παραδοσιακά στην χρωματική παλέτα, ενώ οι ξύλινες πέργκολες και τα παραθυρόφυλλα σε παστέλ αποχρώσεις, τα ρετρό φωτιστικά και τα ψάθινα χαλιά αποπνέουν έναν αέρα μοναδικής κομψότητας, δημιουργώντας το απόλυτο boho chic σκηνικό.

jenny.gr

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα καλαίσθητα δίκλινα δωμάτια με θέα, τις Beach Front Σουίτες, τις Premium Μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα, τη Design Mεζονέτα με ιδιωτικό jacuzzi και τη Summer Σουίτα με ιδιωτική πισίνα. Ένα είναι βέβαιο: Σε όλα τα δωμάτια, η προσοχή στην λεπτομέρεια και οι κομψές σχεδιαστικές γραμμές δίνουν την αίσθηση διαμονής σε έναν οικείο χώρο σαν το σπίτι σου.

Παροχές που θα σε κακομάθουν 

Ποιος είπε ότι πρέπει να συμβιβαστείς με τα λίγα; Φέτος, είναι η χρονιά που θα δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσει την απόλυτη εμπειρία διακοπών, που θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αλλάξεις διάθεση.

jenny.gr

Η μέρα στο Adorno Beach Hotel & Suites ξεκινά με ένα παραδοσιακό πρωινό με γεύσεις, αρώματα και υφές κυκλαδίτικης επιρροής. Στη συνέχεια, μπορείς να απολαύσεις τον ήλιο στην ιδιωτική σου πισίνα ή στην ειδυλλιακή κοινόχρηστη πισίνα και να δροσιστείς με ένα αναζωογονητικό κοκτέιλ με υπογραφή. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν bar και εστιατόριο που προσφέρει επιλογές σε ελαφριά γεύματα και δροσερά εποχιακά πιάτα φτιαγμένα με φαντασία. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσεις τη διαμονή σου με θεραπείες σπα και μασάζ στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εγκαταστάσεων, αλλά και να γεμίσεις ενέργεια στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Όπως καταλαβαίνεις, το Adorno Beach Hotel & Suites αποτελεί έναν συνδυασμό μοναδικής αισθητικής, θέας και παροχών που θα σε κάνει να μη θέλεις να αποχωριστείς το δωμάτιό σου!

jenny.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Adorno Beach Hotel & Suites έχει προχωρήσει σε ευνοϊκούς όρους κράτησης λόγω των συνθηκών και προσφέρει δωρεάν ακύρωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο. Κάνε σήμερα την κράτησή σου online και ετοιμάσου να προσφέρεις στον εαυτό σου μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!

Adorno Beach Hotel & Suites: site - facebook - Instagram

TAGS