UPDATE

Βρήκαμε τα 3 smartphones που θα κάνουν τις καλοκαιρινές σου διακοπές αξέχαστες!


JTeam

29 Ιουνίου 2022

Βρήκαμε τα 3 smartphones που θα κάνουν τις καλοκαιρινές σου διακοπές αξέχαστες!
Γιατί καλοκαίρι χωρίς φωτογραφίες και χαλάρωση στο κινητό, δεν γίνεται.

Πακετάρoντας τη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές διακοπές και τσεκάρoντας τη λίστα με τα πράγματα που χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας, ένα είναι από τα πιο απαραίτητα: το smartphone μας (φυσικά).

Το κινητό μας τηλέφωνο είναι από τα items που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ, ούτε στις διακοπές. Βασικά, ειδικά στις διακοπές! Είναι αυτό που μας κρατά σε επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο, με τη δουλειά (κάτι που δεν ευχόμαστε σε στιγμές χαλάρωσης!) και που μας ψυχαγωγεί. Μα, πάνω από όλα, μας βοηθά να «αιχμαλωτίζουμε» στο φακό στιγμές ευχάριστες κι ανεπανάληπτες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ακόμα και να εξελίξουμε το χόμπι μας, αν αυτό είναι η φωτογραφία.

Είναι αυτό που μας χαλαρώνει, αφού μπορούμε να «χαθούμε» στις αγαπημένες μας μουσικές επιλογές, ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο κι ένα κοκτέιλ, να δούμε τα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς ή να διαβάσουμε ένα βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή.

Κι η HUAWEI είναι εδώ με τα P50 Pro, P50 Pocket και το nova 9 SE, για να κάνει ακόμα πιο απολαυστικό και διασκεδαστικό το φετινό μας καλοκαίρι, αφού προσφέρει ανεπανάληπτη τεχνολογική εμπειρία με τα μοντέλα της.

Για βίντεο και νυχτερινές λήψεις που τα «σπάνε»

Jenny.Gr

Είτε είσαι λάτρης της φωτογραφίας, είτε σου αρέσει να κάνεις vlogs, είτε απλά θέλεις ένα χρηστικό smartphone, το HUAWEI nova 9 SE θα γίνει το αγαπημένο σου! Τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του, σε συνδυασμό με τον γυαλιστερό, λείο και εντυπωσιακά όμορφο σκελετό του, θα απογειώσουν κάθε καλοκαιρινή εμπειρία.

Η κάμερά του (108 megapixel) έχει υψηλή ευαισθησία στο φως και προσφέρει καταπληκτική ποιότητα φωτογραφίας και καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στις περιπτώσεις που το φως είναι ελάχιστο (όπως, ας πούμε, σε ένα βραδινό μπάνιο), το nova 9 SE, με τη λειτουργία Super Night Shot και τη βελτιωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου, αυξάνει τη φωτεινότητα του σκοτεινού περιβάλλοντος χώρου, για υψηλής ευκρίνειας λήψεις.

Jenny.Gr

Τώρα, αν σου αρέσει να δημιουργείς βιντεάκια με τους φίλους σου για οποιαδήποτε πλατφόρμα, η λειτουργία Continuous Front/Rear Recording, επιτρέπει την ανεμπόδιστη εναλλαγή από την πίσω στην μπροστινή κάμερα και την αποθήκευση του υλικού, ως ένα ενιαίο αρχείο. Χάρη στη λειτουργία Dual-View, επίσης, έχεις τη δυνατότητα να βιντεοσκοπείς ταυτόχρονα, τόσο μπροστά από την κάμερα, όσο και από την πίσω, δηλαδή να «τραβάς» τόσο ό,τι εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σου, όσο και τη δική σου αντίδραση σε αυτό!

Jenny.Gr

Ακόμη, το HUAWEI nova 9 SE προσφέρει το εύχρηστο εργαλείο Petal Clip, μέσω του οποίου μπορεί να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία ενός βίντεο και το αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό! Η μεγάλη ποικιλία λειτουργιών για την επεξεργασία βίντεο, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εφέ, αυτοκόλλητων, ηχητικών εφέ, φόντων και άλλου υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία του, είναι εκεί, για να τα αξιοποιήσει ο καθένας, όπως και αν το επιθυμεί. Η επεξεργασία βίντεο δεν είναι μόνο γρήγορη, αλλά γίνεται και πιο διασκεδαστική, με το τελικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει!

Jenny.Gr

Επειδή, όμως, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για όλα αυτά, για να έχεις ακόμα πιο ξέγνοιαστες διακοπές, η φόρτισή του HUAWEI nova 9 SE φτάνει στο 60% σε 15 λεπτά, ενώ χρειάζεται μόλις 36 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση. Μάλιστα, με τον ρυθμό ανανέωσης του (ίσος με 90 Hz), διασφαλίζεται η ταχύτατη απόκριση όταν παίζεις παιχνίδια ή παρακολουθείς ένα βίντεο.

Τέλος, το πίσω μέρος του είναι φτιαγμένο από γυαλί και η υφή του λεία και δίνει όμορφη αίσθηση στο κράτημα. Διατίθεται σε τρία χρώματα, Crystal blue, Pearl white και Midnight black, που μαγνητίζουν το βλέμμα και ικανοποιούν κάθε αισθητική. Η μεγάλη οθόνη, το ελαφρύ του βάρος και τα όμορφα χρώματα του, κάνουν το HUAWEI nova 9 SE μια πρακτική και στιλάτη προσθήκη τόσο στις διακοπές σου, όσο στην καθημερινότητά σου.

Τα «υπερόπλα» στη φωτογραφία

Jenny.Gr

Αν τώρα, θες να δώσεις ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στη φωτογραφία, θα γνωρίζεις ότι η HUAWEI P Series έχει ταυτιστεί με τη φωτογραφική υπεροχή και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Και τα δύο νέα της μοντέλα, HUAWEI P50 Pro και HUAWEI P50 Pocket, ανεβάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, προσφέροντας μια ακόμη πιο εξελιγμένη φωτογραφική εμπειρία και ευρηματική σχεδίαση.

Αν αγαπάς να βγάζεις φωτογραφίες με το κινητό σου και ταυτόχρονα δεν θέλεις να κρατάς στα χέρια σου μια συνηθισμένη συσκευή, μόλις βρήκες τα δύο πιο κατάλληλα μοντέλα για εσένα! Το HUAWEI P50 Pro είναι το πιο εξελιγμένο smartphone της HUAWEI από άποψη φωτογραφικών δυνατοτήτων, αφού η κάμερά του προσφέρει άκρως επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη. Με την Dual-Matrix και Super Main κάμερα, τους RGB και μονόχρωμους φακούς και τον αισθητήρα multi-spectrum, οι φωτογραφίες είναι πιο καθαρές και πιο «ζωντανές» από ποτέ. Ακόμη, χάρη στις εξελιγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες του, οι φωτογραφίες αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι!

Jenny.Gr

Εύκολη, όμως, είναι και η φωτογράφιση μακρινών αντικειμένων, καθώς διαθέτει περισκοπικούς φακούς (με έως 100Χ zoom), υπερ-ευρυγώνιους φακούς και τεχνολογία σταθεροποίησης, ώστε να μπορείς, χωρίς κόπο, να βγάλεις σταθερές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίας μικρών αντικειμένων ή αντικειμένων που βρίσκονται μακριά από την κάμερα. Επίσης, υποστηρίζει την τεχνολογία HUAWEI XD Optics, μέσω της οποίας διορθώνονται οι οπτικές διαφορές και αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες.

Εκτός από τη φωτογραφία, μπορείς να απολαύσεις επίσης μια ανεμπόδιστη και ταχεία οπτική εμπειρία, είτε θέλεις να παρακολουθήσεις ένα απλό βίντεο, είτε να παίξεις κάποιο παιχνίδι, κι είναι εξοπλισμένο με ηχεία Dual Stereo, ώστε να «βυθιστείς» σε ένα μοναδικό ηχητικό κόσμο.

Jenny.Gr

Όσο για το «μικρό αδερφάκι» του, το HUAWEI P50 Pocket; Είναι αναδιπλούμενο, η απόδοσή του παραμένει υψηλή κι η Multi-Dimensional Hinge τεχνολογία διασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Διαθέτει δύο οθόνες, με την κύρια OLED να εξασφαλίζει μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης, ενώ με την καινοτόμο λειτουργία Super Privacy, απενεργοποιούνται κάμερες, μικρόφωνο και υπηρεσίες γεωεντοπισμού, όταν το κινητό διπλώνει.

Οι τεχνολογίες True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics and HUAWEI XD Fusion Pro συμβάλλουν στο εξαιρετικό φωτογραφικό αποτέλεσμα, ενώ διαθέτει αλγόριθμους selfie πορτραίτου για την οπίσθια κάμερα, τους οποίους χρησιμοποιεί ο αισθητήρας της κύριας κάμερας, ώστε να βελτιώσει την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να βγάζετε τις καλύτερες selfie.

Jenny.Gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:
Facebook | Instagram | YouTube