
Το Welcome Party του SCYR 2022 πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel, σημείο κατατεθέν του νησιού των Σπετσών.

Βίκυ Καγιά
Πλήθος προσκεκλημένων απόλαυσαν παγωμένη Moët & Chandon, αλλά και cocktails από τη Belvedere Vodka, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για το πρόγραμμα των αγώνων, όσο και για τις λαμπρές εκδηλώσεις, που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Επίτιμη προσκεκλημένη της Moët & Chandon ήταν το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, ενώ τη Belvedere Vodka εκπροσώπησε το διεθνούς φήμης μοντέλο, Γιώργος Καράβας.

Τζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager ΑΜΒΥΞ), Γιώργος Καράβας, Μίκα Χούντα (Events Manager ΑΜΒΥΞ)
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ παραβρέθηκαν η Οργανωτική Επιτροπή του SCYR 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, αλλά και εκπρόσωποι του Δήμου και του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών.

Γιάννης Αρτινός (Γενικός Διευθυντής ΑΜΒΥΞ), Βίκυ Καγιά
Λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν το Skipper’s meeting στο Μουσείο Μπουμπουλίνας, αλλά και τα εγκαίνια του Race Village στην εμβληματική πλατεία Ποσειδωνίου, που συγκεντρώνει όλα τα περίπτερα των χορηγών της διοργάνωσης και αποτελεί κεντρικό σημείο συνάντησης των πληρωμάτων, των συμμετεχόντων όσο και των επισκεπτών του νησιού.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ